Segueix-nos al Facebook   Segueix-nos al Twitter
 

Trofeu Andros

El Trofeu Andros arriba puntual a la seva cita amb el Circuit Andorra


Un any més, Crèdit Andorrà, Hiper Pas i Andorra Turisme mantenen el seu compromís amb la prova del Automòbil Club.
Des de l’any 1995, la segona setmana de desembre el Pas de la Casa registra un aspecte atípic. La logística dels organitzadors i participants del Trofeu Andros arriba a la localitat andorrana amb l’objectiu de preparar i disputar un dels espectacles que centra l’atenció dels aficionats a la fase final de la temporada.
Aquest any no serà una excepció, els dies 11 i 12 del proper mes de desembre les instal·lacions del Circuit Andorra seran l’escenari en el qual se situaran les esmentades logístiques, després d’haver disputat una setmana abans la primera de les proves del calendari 2016 de la competició de major prestigi del pilotatge sobre gel, a l’estació de Val Thorens.

Les dues jornades que els organitzadors proposaran als presents al traçat andorrà seran denses i espectaculars.
El divendres (dia 11) a manera d’aperitiu, es disputaran els entrenaments i les mànegues qualificatives de tres de les quatre categories presents aquest any a Andorra, concretament el Trofeu Andros (Elite i Elite PRO), el Trofeu Andros Femení i els cotxes elèctrics (ERDF).
El dissabte (dia 12) a partir de les 9h00 començarà el plat fort del cap de setmana. Durant el matí, es disputaran totes les finals de la primera carrera de les categories esmentades i a més entraran en acció les motos, AMV CUP, que després d’uns anys d’absència tornen a Andorra. En la continuació, a partir de les 15h00, l’apoteosi final amb les diferents mànegues i finals de la segona carrera i les dues finals de la AMV CUP.
Els aficionats que es desplacin al Circuit Andorra podran gaudir d’aquest espectacle, a més de fer una passejada pels pàdoc del traçat andorrà, on estaran situats els vehicles, per un preu de 30 euros.

Com queda dit, l’única prova del Trofeu Andros que es disputa fora del territori francès seguirà comptant amb el patrocini del Grup de Supermercats Hiper Pas, Crèdit Andorrà i Andorra Turisme.

Aquesta edició de l’Andros 2016, que es disputarà en el Circuit Andorra, serà l’última que es disputa segons les condicions del contracte actualment en vigor. Així doncs, emoció en la pista i negociació en els despatxos. De tota manera es fa complicat imaginar la primera quinzena d’un mes de Desembre sense el rugir dels motors dels cotxes del  Trofeu Andros en el Port d’Envalira.

Vídeo Trofeu Andros 2013-2014


Video Trofeu Andros Andorra

 

 

 

 

Trofeu Andros 2013

________________________________________________________________________________________
VIDEO_2009
 
 
Avís legal
Contacta'ns
Accès