Segueix-nos al Facebook   Segueix-nos al Twitter
 

Trofeu Andros


Vídeo Trofeu Andros 2013-2014

  

 El 12 i 13 de desembre, segona cita al Circuit d’Andorra

 

20 anys de Trofeu Andros a Andorra

 

Andorra la Vella, 30 d’octubre de 2014. La 25 edició del Trofeu Andros, el prestigiós campionat internacional de curses sobre gel, organitzarà la segona prova de la temporada 2014-2015 al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa els dies 12 i 13 de desembre. Aquesta cita significarà vint anys de presència d’aquest certamen a Andorra, l’única cursa fora del territori gal·lès.

El públic que visqui en directe el pas del Trofeu Andros, a la pista situada a la part alta del coll d’Envalira, veurà aquest any més acció. A més de les curses reines, protagonitzades pels espectaculars Silhouettes, amb vint-i-vuit pilots de gran renom, que es distribueixen en les categories elit 1 i elit 2, a la 6a edició, la cita veurà el duel entre els pilots del Trofeu Andros Elèctric, amb deu cotxes (fins avui amb dos únics dominadors, Nicolas Prost i Christophe Ferrier). També, s’hi afegirà el Trofeu Andros Femení, que recupera la participació de dones a bord dels àgils sprint-cars, en què tindran dotze places disponibles. La llista definitiva de participants sortirà a la llum el 30 de novembre, una setmana abans que el trofeu vegi el semàfor verd a Val Thorens, seguint la tradició de cada any, els dies 6 i 7 de desembre.

 

Cursa el divendres i dissabte

La cita andorrana es correrà, com en els últims anys, el divendres i dissabte, i per tant, es configuraran dues jornades diferents amb puntuació independent encara que el desenvolupament serà molt diferent, i en ambdues es combinaran la nit i el dia. El divendres 13, l’activitat, per a tots els campionats del torneig, començarà a partir de les 16.15 h, i conclourà en pocs minuts, després de les 21.30 h, una vegada realitzats els assajos cronometrats i les primeres eliminatòries qualificatives.

 

El dissabte 13, el dia es dividirà en dues parts ben diferenciades. La primera meitat començarà amb l’escalfament i, seguidament, amb les finals del primer dia per a les noies, Andros Elèctric i Andros, amb podis a partir de les 11.30 hores. A la tarda, l’activitat a la pista s’iniciarà a les 16.00 hores, en què es configurarà un format complet i seguit, amb finals de tots els campionats a partir de les 19.20 hores i podis a partir de les 21.10 hores.

 

La prova, amb l’organització de l’Automòbil Club d’Andorra, segueix sent patrocinada per Andorra Turisme, l’entitat financera Crèdit Andorrà, sempre fidel a aquesta prova automobilística internacional, i el centre comercial Hiper Pas.

 

El campió Dayraut fa el canvi a Mazda

La participació en aquesta 25a edició del Trofeu Andros es preveu important, amb noves marques representades oficialment i amb els principals especialistes de nou a la sortida. A manca de la llista d’inscrits, aquest any Mazda es presenta com un dels equips més potents, amb el fitxatge del cinc vegades campió de l’Andros, Jean-Philippe Dayraut (Mazda 3), que tindrà com a company el jove subcampió del món de ral·licròs, guanyador dels X Games Munic i proclamat esportista de l’any a Finlàndia, Toomas “Topi” Heikkinen.

 

Dayraut defensarà el títol que desitgen grans veterans, com Franck Lagorce, Olivier Panis, Jean-Baptiste Dubourg... El campionat s’obre a la participació forana i s’ha anunciat que hi prendran part un equip belga i dos pilots russos. 2MO efectuarà pròximament la presentació de les forces en presència.

 

 

 

 

 
Video Trofeu Andros Andorra

 

 

 

 

Trofeu Andros 2013
VIDEO_2009
   
   
Avís legal
Contacta'ns
Accès