Segueix-nos al Facebook   Segueix-nos al Twitter
 

Trofeu Andros


Vídeo Trofeu Andros 2013-2014

Dayraut i Lagorce es reparteixen els triomfs a Andorra

 

El Trofeu Andros viu la seva 2a cita de la temporada en la prova de l'Automòbil Club d’Andorra

 

Jean-Christophe Dayraut es referma al capdavant del trofeu

 

Grandvalira Circuit, 14 de desembre de 2013.- Jean-Christophe Dayraut (Mini Countryman) i Franck Lagorce (Renault Clio 3) s'han repartit les victòries en les dues jornades de cursa del Trofeu Andros disputades en el Grandvalira Circuit d'Andorra. Amb els resultats obtinguts aquest cap de setmana, Dayraut ha reforçat el seu domini en el Trofeu Andros, pilot al que ara segueixen en la classificació provisional Jean-Baptiste Dubourg i Franck Lagorce. Amb el patrocini d'Andorra Turisme, Crèdit Andorrà i Hiper Pas, aquesta nova edició del Trofeu Andros Andorra ha viscut un nou èxit, amb una pista en excel·lent estat i una organització eficaç.

 

Cursa 1: Una més per a Dayraut (Mini)

A cavall entre dos dies, divendres nit i dissabte matí, la primera jornada de cursa veia com a gran dominador al campió el títol, Jean-Christophe Dayraut, que amb el Mini Countryman de Saintéloc Racing sumava el màxim de punts tant en una de les mànigues classificativas com en la seva final. Els Mini d'aquesta estructura no donaven la més mínima opció als rivals, ja que a més de Dayraut, Bertrand Balas s'imposava en l'altra clasificativa i en la seva final, per la qual cosa les dues primeres posicions a la conclusió de la cursa eren més que merescudes. Amb aquest resultat, Dayraut reforçava el seu liderat en el trofeu. El primer dels Mazda en competició, conduït per Benjamin Rivière, aconseguia la tercera posició.

 

Classificació final 1a cursa Trofeu Andros Andorra 2013

1-Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman), 81 punts

2-Bertrand Balas (Mini Countryman), 79 punts

3-Benjamin Rivière (Mazda 3), 74 punts

4-Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3), 73 punts

5-Olivier Panis (Mazda 3), 71 punts

6-Andréa Dubourg (Renault Clio 3), 70 punts

7-Franck Lagorce (Renault Clio 3), 68 punts

8-Gérald Fontanel (Mini Countryman), 66 punts

9-Didier Thoral (Mazda 3), 65 punts

10-Hervé Knapick (BMW Serie 1), 64 punts

 

Cursa 2: Gran triomf de Lagorce (Renault)

Amb el lleuger deteriorament de la capa de gel, les prestacions dels cotxes també han canviat i això s’ha posat en evidència amb els temps per volta. En la primera classificativa, Jean-Baptiste Dubourg (Renault) donava la sorpresa i era el més ràpid per davant de Benjamin Rivière (Mazda), Franck Lagorce (Renault) i els Mini de Dayraut i Balas. En la segona, Franck Lagorce completava l'èxit dels Clio de D.A. Racing, guanyant-la seguit de Dayraut, Rivière i Balas. Les dues finals eren respectivament vençudes per Dubourg i Lagorce. El primer guanyava amb molt marge per davant de Rivière i Balas, mentre que Lagorce aconseguia una de les seves més boniques victòries avantatjant amb sensació de domini al líder Dayraut i a Andréa Dubourg.

 

Classificació final 2ª cursa Trofeu Andros Andorra 2013

1-Franck Lagorce (Renault Clio 3), 81 punts

2-Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3), 78 punts

3-Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman), 74 punts

4-Benjamin Rivière (Mazda 3), 73 punts

5-Bertrand Balas (Mini Countryman), 72 punts

6-Andréa Dubourg (Renault Clio 3), 70 punts

7-Gérald Fontanel (Mini Countryman), 68 punts

8-Jacques Wolff (Ford Fiesta), 67 punts

9-Olivier Pernaut (Citroën DS3), 65 punts

10-Lionel Daziano (Renault Clio 3), 64 punts

 

Andros Elèctric: Res s'escapa del domini de Christophe Ferrier

El domini que de l'especialitat Andros Elèctric desenvolupa l'actual campió, Christophe Ferrier, ha quedat més que evident en les dues curses d'Andorra, marxant cap a casa amb força diferència de punts respecte als seus perseguidors. Guanyava pràcticament sense oposició en la primera cursa, per davant de Matthieu Vaxiviere i Nathanaël Berthon, mentre que en la segona tornava a fer-ho superant a Franck Lagorce i Berthon.

 

ACA, 2M0, Hiper Pas: Acord de futur

Durant la segona jornada ha tingut lloc la signatura de l'acord per tres temporades entre el president de l'Automòbil Club d’Andorra, Enric Pujal; el màxim responsable de 2MO, Max Mamers; i Jordi Mas, d'Hiper Pas, patrocinador principal de la cita andorrana de l'Andros. Aquest acord garanteix la celebració del Trofeu Andros a Andorra fins a 2015.

 

Amb aquesta edició 2013 (19a de l'Andros a Andorra i 10a en l'actual ubicació del Grandvalira Circuit), l'Automòbil Club d’Andorra ha obtingut un nou èxit a la seva ja llarga trajectòria en aquest campionat d'automobilisme sobre gel. El 25è Trophée Andros celebrarà el cap de setmana vinent la seva tercera cita de la temporada en l'estació francesa d'Alpe d’Huez.

 

Classificació provisional del 25 Trofeu Andros després de les curses d'Andorra

1-Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman/Saintéloc Racing), 318 punts

2-Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3/D.A. Racing), 302 punts

3-Franck Lagorce (Renault Clio 3/D.A. Racing), 298 punts

4-Benjamin Rivière (Mazda 3/Team Mazda France), 287 punts

5-Bertrand Balas (Mini Countryman/Saintéloc Racing), 281 punts

6-Andréa Dubourg (Renault Clio 3/D.A. Racing), 277 punts

7-Olivier Panis (Mazda 3/Team Mazda France), 272 punts

8-Gérald Fontanel (Mini Countryman/Saintéloc Racing), 262 punts

9-Olivier Pernaut (Citroën DS3/Saintéloc Racing), 257 punts

10-Hervé Knapick (BMW Seriï 1/Team Knapick), 257 punts

 

Més informació sobre el Trofeu Andros Andorra

www.tropheeandros.com

www.aca.ad

www.jas.es

 

Compactat d'imatges del Trofeu Andros Andorra

https://vimeo.com/81858338

Clau d'accés: alcafilms

 

Més fotografies del Trofeu Andros Andorra

andorra@jas.es

 

 

 

 

 

 

Dayraut y Lagorce se reparten los triunfos en Andorra

 

El Trofeo Andros vive su 2ª cita de la temporada en la prueba del Automòbil Club d’Andorra

 

Jean-Christophe Dayraut se reafirma en cabeza del trofeo

 

Grandvalira Circuit, 14 de diciembre de 2013.- Jean-Christophe Dayraut (Mini Countryman) y Franck Lagorce (Renault Clio 3) se han repartido las victorias en las dos jornadas de carrera del Trofeo Andros disputadas en el Grandvalira Circuit de Andorra. Con los resultados obtenidos en este fin de semana, Dayraut ha reforzado su dominio en el Trofeo Andros, piloto al que ahora siguen en la clasificación provisional Jean-Baptiste Dubourg y Franck Lagorce. Con el patrocinio de Andorra Turisme, Crèdit Andorrà y de Hiper Pas, esta nueva edición del Trofeo Andros Andorra ha vivido un nuevo éxito, con una pista en excelente estado y una organización eficaz.

 

Carrera 1: Dayraut (Mini), suma y sigue

A caballo entre dos días, viernes noche y sábado mañana, la primera jornada de carrera veía como gran dominador al campeón el título, Jean-Christophe Dayraut, que con el Mini Countryman de Saintéloc Racing sumaba el máximo de puntos tanto en una de las mangas clasificativas como en su final. Los Mini de esta estructura no daban la mejor opción a los rivales, ya que además de Dayraut, Bertrand Balas se imponían en la otra clasificativa y en su final, por lo que las dos primeras posiciones a la conclusión de la carrera eran más que merecidas. Con este resultado, Dayraut reforzaba su liderato en el trofeo. El primero de los Mazda en carrera, conducido por Benjamin Rivière, lograba la tercera posición. 21 pilotos se clasificaban al final de la competición.

 

Clasificación final 1ª carrera Trofeo Andros Andorra 2013

1-Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman), 81 puntos

2-Bertrand Balas (Mini Countryman), 79 puntos

3-Benjamin Rivière (Mazda 3), 74 puntos

4-Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3), 73 puntos

5-Olivier Panis (Mazda 3), 71 puntos

6-Andréa Dubourg (Renault Clio 3), 70 puntos

7-Franck Lagorce (Renault Clio 3), 68 puntos

8-Gérald Fontanel (Mini Countryman), 66 puntos

9-Didier Thoral (Mazda 3), 65 puntos

10-Hervé Knapick (BMW Serie 1), 64 puntos

 

Carrera 2: Gran triunfo de Lagorce (Renault)

Con el ligero deterioro de la capa de hielo, las prestaciones de los coches también cambiaron y eso se puso en evidencia con los tiempos por vuelta. En la primera clasificativa, Jean-Baptiste Dubourg (Renault) daba la sorpresa y era el más rápido por delante de Benjamin Rivière (Mazda), Franck Lagorce (Renault) y los Mini de Dayraut y Balas. En la segunda, Franck Lagorce completaba el éxito de los Clio de D.A. Racing, ganándola seguido de Dayraut, Rivière y Balas. Las dos finales eran respectivamente vencidas por Dubourg y Lagorce. El primero ganaba con mucho margen por delante de Rivière y Balas, mientras que Lagorce lograba una de sus más bellas victorias aventajando con sensación de dominio al líder Dayraut y a Andréa Dubourg.

 

Clasificación final 2ª carrera Trofeo Andros Andorra 2013

1-Franck Lagorce (Renault Clio 3), 81 puntos

2-Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3), 78 puntos

3-Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman), 74 puntos

4-Benjamin Rivière (Mazda 3), 73 puntos

5-Bertrand Balas (Mini Countryman), 72 puntos

6-Andréa Dubourg (Renault Clio 3), 70 puntos

7-Gérald Fontanel (Mini Countryman), 68 puntos

8-Jacques Wolff (Ford Fiesta), 67 puntos

9-Olivier Pernaut (Citroën DS3), 65 puntos

10-Lionel Daziano (Renault Clio 3), 64 puntos

 

Andros Eléctrico: Nada se escapa a Christophe Ferrier

El dominio que de la especialidad Andros Eléctrico desarrolla el actual campeón, Christophe Ferrier, ha quedado más que evidente en las dos carreras de Andorra, marchándose a casa con bastante diferencia de puntos respecto a sus perseguidores. Ganaba prácticamente sin oposición en la primera carrera, por delante de Matthieu Vaxiviere y Nathanaël Berthon, mientras que en la segunda volvía a hacerlo superando a Franck Lagorce y Berthon.

 

ACA, 2M0, Hiper Pas: Acuerdo de futuro

Durante la segunda jornada ha tenido lugar la firma del acuerdo por tres temporadas entre el presidente del Automòbil Club d’Andorra, Enric Pujal; el máximo responsable de 2MO, Max Mamers; y Jordi Mas, de Hiper Pas, patrocinador principal de la cita andorrana del Andros. Este acuerdo garantiza la celebración del Trofeo Andros en Andorra hasta 2015.

 

Con esta edición 2013 (19ª del Andros en Andorra y 10ª en la actual ubicación del Grandvalira Circuit), el Automòbil Club d’Andorra ha obtenido un nuevo éxito a su ya larga trayectoria en este campeonato de automovilismo sobre hielo. El 25 Trophée Andros celebrará el próximo fin de semana su tercera cita de la temporada en la estación francesa de Alpe d’Huez.

 

Clasificación provisional del 25 Trofeo Andros tras las carreras de Andorra

1-Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman/Saintéloc Racing), 318 puntos

2-Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio 3/D.A. Racing), 302 puntos

3-Franck Lagorce (Renault Clio 3/D.A. Racing), 298 puntos

4-Benjamin Rivière (Mazda 3/Team Mazda France), 287 puntos

5-Bertrand Balas (Mini Countryman/Saintéloc Racing), 281 puntos

6-Andréa Dubourg (Renault Clio 3/D.A. Racing), 277 puntos

7-Olivier Panis (Mazda 3/Team Mazda France), 272 puntos

8-Gérald Fontanel (Mini Countryman/Saintéloc Racing), 262 puntos

9-Olivier Pernaut (Citroën DS3/Saintéloc Racing), 257 puntos

10-Hervé Knapick (BMW Serie 1/Team Knapick), 257 puntos

 

Más información sobre el Trofeo Andros Andorra

www.tropheeandros.com

www.aca.ad

www.jas.es

 

Compactado de imágenes del Trofeo Andros Andorra

https://vimeo.com/81858338

Clave de acceso: alcafilms

 

Más fotografías del Trofeo Andros Andorra

andorra@jas.es

 

 

 

 

 


 


Avui, a partir de les 16 hores, els vehicles començaran a rodar en el Grandvalira Circuit

 

Dia “D” per al Trofeu Andros Andorra

 

Andorra la Vella, 13 de desembre de 2013.– Aquesta tarda, a partir de les 16:15 hores, arrencarà en el Grandvalira Circuit la segona cita del Trofeu Andros 2013/2014. Seran els primers entrenaments lliures de l'Andros Elèctric als quals seguiran els corresponents a l'Andros dels vehicles Silhouettes i, a continuació, les primeres mànegues classificatòries de tots dos certàmens, ja de nit, estant prevista la finalització d'aquest primer dia per a poc abans de les 22 hores. En tot cas, el primer dia de cursa reprendrà la seva marxa a partir de les 9 hores de demà dissabte amb les finals corresponents a la primera jornada i després, ja a la tarda, la realització íntegra de la segona jornada de competició.

 

La prova andorrana del que és 25 Trofeu Andros, segona de les set cites d'aquest prestigiós campionat francès de curses d'automòbils sobre pista de gel, està organitzada per l'Automòbil Club d’Andorra i compta amb el patrocini d'Andorra Turisme; l'entitat financera Crèdit Andorrà, sempre fidel a aquesta prova automobilística internacional; i el centre comercial Hiper Pas, la cadena de supermercats de referència en Pas de la Casa.

 

Els campions arriben líders a Andorra

Després de la primera prova de la temporada, disputada en Val Thorens, el líder és l'actual Campió, Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman/163 punts), seguit de Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III/151 punts), Franck Lagorce (Renault Clio III/149 punts), Olivier Panis (Mazda 3/146 punts) i Benjamin Rivière (Mazda 3/140 punts). En l'apartat Andros Elèctric, l'actual campió, Chistophe Ferrier (67 punts) és líder per davant de Franck Lagorce (66 punts), Nathanaël Berthon (62 punts), Louis Gervoson (61 punts) i Stéphane Ortelli (53 punts).

 

Avui, test elèctric d'Agustín Payá

El pilot i enginyer català i campió en competicions amb vehicles elèctrics, Agustín Payá, realitzarà un test amb un Andros Car 04 poc abans que comencin a rodar aquests vehicles. Serà a les 15:15 hores a la carpa Andros Elèctric, on després d'una presentació tècnica a càrrec de professionals d'Exagon Engineering es procedirà a l'assaig que consistirà en 5 voltes al Grandvalira Circuit. Aquest acte està obert a tots els mitjans de comunicació que ho desitgin.

 

Horaris del divendres 13

De 14 a 15 h – Verificacions administratives i tècniques

15.30 h – Briefing de participants

16.15 h – Assajos lliures Trofeu Andros Elèctric (15’)

16.35 h – Assajos lliures Trofeu Andros (30’)

17.10 h – 1a mànega classificatòria Trofeu Andros Elèctric (20’)

17.35 h – Assajos cronometrats Trofeu Andros (1h)

18.40 h – 2a mànega classificatòria Trofeu Andros Elèctric (20’)

19.05 h – 1a mànega classificatòria-1 Trofeu Andros (1h)

20.10 h – 1a cursa Trofeu Andros Elèctric (20’)

20.35 h – 2a mànega classificatòria-1 Trofeu Andros (1h)

 

Tots els detalls sobre el Trofeu Andros 2013/2014 a www.tropheeandros.com

 


Venda de localitats

L'entrada per presenciar el Trofeu Andros Andorra és gratuïta i per tenir accés al pàdoc el preu és de 30€ per als dos dies. Les localitats poden adquirir-se a les pròpies taquilles del Grandvalira Circuit.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoy, a partir de las 16 horas, los vehículos empezarán a rodar en el Grandvalira Circuit

 

Día “D” para el Trofeo Andros Andorra

 

Andorra la Vella, 13 de diciembre de 2013.– Esta tarde, a partir de las 16:15 horas, arrancará en el Grandvalira Circuit la segunda cita del Trofeo Andros 2013/2014. Serán los primeros entrenamientos libres del Andros Eléctrico a los que seguirán los correspondientes al Andros de los vehículos Silhouettes y, a continuación, las primeras mangas clasificatorias de ambos certámenes, ya de noche, estando prevista la finalización de este primer día para poco antes de las 22 horas. En todo caso, el primer día de carrera retomará su marcha a partir de las 9 horas de mañana sábado con las finales correspondientes a la primera jornada y luego, ya por la tarde, la realización íntegra de la segunda jornada de competición.

 

La prueba andorrana del que es 25 Trofeo Andros, segunda de las siete citas de este prestigioso campeonato francés de carreras de automóviles sobre pista de hielo, está organizada por el Automòbil Club d’Andorra y cuenta con el patrocinio de Andorra Turisme; la entidad financiera Crèdit Andorrà, siempre fiel a esta prueba automovilística internacional; y el centro comercial Hiper Pas, la cadena de supermercados de referencia en Pas de la Casa.

 

Los campeones llegan líderes a Andorra

Tras la primera prueba de la temporada, disputada en Val Thorens, el líder es el actual Campeón, Jean-Philippe Dayraut (Mini Countryman/163 puntos), seguido de Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III/151 puntos), Franck Lagorce (Renault Clio III/149 puntos), Olivier Panis (Mazda 3/146 puntos) y Benjamin Rivière (Mazda 3/140 puntos). En el apartado Andros Eléctrico, el actual campeón, Chistophe Ferrier (67 puntos) es líder por delante de Franck Lagorce (66 puntos), Nathanaël Berthon (62 puntos), Louis Gervoson (61 puntos) y Stéphane Ortelli (53 puntos).

 

Hoy, test eléctrico de Agustín Payá

El piloto e ingeniero catalán y campeón en competiciones con vehículos eléctricos, Agustín Payá, realizará un test con un Andros Car 04 poco antes de que empiecen a rodar dichos vehículos. Será a las 15:15 horas en la carpa Andros Eléctrico, donde tras una presentación técnica a cargo de técnicos de Exagon Engineering se procederá al ensayo que consistirá en 5 vueltas al Grandvalira Circuit. Este acto está abierto a todos los medios de comunicación que lo deseen.

 

Horarios del viernes 13

De 14 a 15h – Verificaciones administrativas y técnicas

15:30 – Briefing de participantes

16:15 – Ensayos libres Trofeo Andros Eléctrico (15’)

16:35 – Ensayos libres Trofeo Andros (30’)

17:10 – 1ª manga clasificatoria Trofeo Andros Eléctrico (20’)

17:35 – Ensayos cronometrados Trofeo Andros (1h)

18:40 – 2ª manga clasificatoria Trofeo Andros Eléctrico (20’)

19:05 – 1ª manga clasificatoria-1 Trofeo Andros (1h)

20:10 – 1ª carrera Trofeo Andros Eléctrico (20’)

20:35 – 2ª manga clasificatoria-1 Trofeo Andros (1h)

 

Todos los detalles sobre el Trofeo Andros 2013/2014 en www.tropheeandros.com

 

Venta de localidades

La entrada para presenciar el Trofeo Andros Andorra es gratuita y para tener acceso al paddock el precio es de 30€ para los dos días. Las localidades pueden adquirirse en las propias taquillas del Grandvalira Circuit.

 

 

 

 

 

Organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra i patrocinat per Andorra Turisme, Crèdit Andorrà i Hiper Pas

 

Demà comença el Trofeu Andros Andorra, al Grandvalira Circuit

 

Aquest divendres, 13 de desembre de 2013, iniciarà la primera de les dues jornades del Trofeu Andros Andorra, segona de les set cites d’aquest prestigiós campionat francès de curses d’automòbils sobre pista de gel, prova organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra i patrocinada per Andorra Turisme; l’entitat financera Crèdit Andorrà, sempre fidel a aquesta prova automobilística internacional; i el centre comercial Hiper Pas, la cadena de supermercats de referència al Pas de la Casa.

 

El Grandvalira Circuit està perfectament a punt i el pàdoc replet amb les estructures dels equips participants a l’Andros Silhouette i Andros Elèctric. Com en les últimes temporades, el format de la cursa andorrana del Trofeu Andros es disputarà dividit en dos dies, divendres i dissabte, dues jornades que en realitat componen dues curses amb puntuació independent però que se solaparan entre elles, combinant la llum de dia i l’artificial.

 

Les curses del Grandvalira Circuit les correran 12 cotxes en la categoria Andros Silhouette, vehicles de quatre rodes motrius i directrius d’1.030 kg amb el pilot a bord i proveïts d’un motor de 6 cilindres, 3.0 litres i 340 CV amb caixa de 6 velocitats i pneumàtics de 250 claus. També ho faran 10 monoplaces Andros Car 04 en la categoria Andros Elèctric, vehicles amb xassís tubular proveït d’un motor elèctric de 122 CV i un parell de 200 Nm, amb una autonomia d’utilització propera a la mitja hora.

 

Els campions Dayraut i Ferrier arriben líders a Andorra

L’equip favorit és sens dubte SAINTéLOC Racing, ja que compta en les seves files amb l’actual Campió en títol, Jean-Philippe Dayraut, al volant d’un Mini Countryman amb el qual de moment ja lidera l’Andros (163 punts) després de la primera prova celebrada el cap de setmana passat a Val Thorens. Dayraut precedeix a Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III-DA Racing/151 punts) i Franck Lagorce (Renault Clio III-DA Racing/149 punts), el podi en la prova inaugural de la temporada. L’expilot de F1 i habitual de l’Andros, Olivier Panis, és quart (146 punts), mentre que la cinquena plaça l’ocupa Benjamin Rivière (140 punts), tots dos amb els nous Mazda 3.

 

A l’apartat Andros Elèctric, el campió de les dues últimes edicions, Chistophe Ferrier (67 punts) lidera la taula amb 1 únic punt sobre Franck Lagorce (66 punts) i 5 sobre Nathanaël Berthon (62 punts).

 

Divendres 13: Test elèctric d’Agustín Payá

El pilot català Agustín Payá, campió de les ELECTROSèries de 2012 i 2013 i recent autor de la gesta d’unir Ordino i Barcelona a bord d’un Mercedes 100% elèctric, sense parades ni recàrregues intermèdies, efectuarà un test amb un Andros Car 04. La presa de contacte tindrà lloc el divendres a les 15.15 hores a la carpa Andros Elèctric. Hi haurà una presentació tècnica per a tots els assistents a càrrec de tècnics d’Exagon Engineering i a continuació l’entrenament consistirà en 5 voltes al circuit. Serà una excel·lent ocasió perquè aquest enginyer i pilot especialista en mecàniques mogudes per motors elèctrics pugui efectuar una important valoració del vehicle.

 

Nous horaris Trofeu Andros Andorra 2013

 

Grandvalira Circuit, divendres, 13 de desembre

 

De 14 a 15h – Verificacions administratives i tècniques

15.30 – Briefing de participants

 

Trofeu Andros

16.35 h – Entrenaments lliures (30’)

17.35 h – Entrenaments cronometrats (1h)

19.05 h – 1a mànega classificatòria-1 (1h)

20.35 h – 2a mànega classificatòria-1 (1h)

 

Trofeu Andros Elèctric

16.15 h – Entrenaments lliures (15’)

17.10 h – 1a mànega classificatòria (20’)

18.40 h – 2a mànega classificatòria (20’)

20.10 h – 1a cursa (20’)

 

Grandvalira Circuit, dissabte, 14 de desembre

 

Trofeu Andros

09.00 h – Warm Up (20’)

09.50 h – 1a Final Elit-1 (15’)

10.35 h – 2a Final Elit-1 (15’)

11.00 h – Podis cursa 1

 

16.00 h – Warm Up (20’)

16.25 h – 1a mànega classificatòria-2 (1h)

17.55 h – 2a mànega classificatòria-2 (1h)

19.15 h – 1a Final Elit-2 (15’)

20.00 h – 2a Final Elit-2 (15’)

20.25 h – Podi cursa 2

 

Trofeu Andros Elèctric

09:25 h – Warm Up (20’)

10:10 h – 1a mànega classificatòria (20’)

17:30 h – 2a mànega classificatòria (20’)

19:35 h – 2a cursa (20’)

20:25 h – Podis del cap de setmana

 

Tots els detalls sobre el Trofeu Andros 2013/2014 a www.tropheeandros.com

 

Venda de localitats

L’entrada per presenciar el Trofeu Andros és gratuïta i per tenir accés al pàdoc el preu és de 30€ per als dos dies. Les localitats poden adquirir-se a les oficines de l’ACA o a www.aca.ad, fins al dijous 12 de desembre. A partir d’aquest dia, es podran comprar a les pròpies taquilles del Grandvalira Circuit.

 

 

 

Organizado por el Automòbil Club d’Andorra y patrocinado por Andorra Turisme, Crèdit Andorrà e Hiper Pas

 

Mañana empieza el Trofeo Andros Andorra, en el Grandvalira Circuit

 

Andorra la Vella, 12 de diciembre de 2013.– Este viernes, 13 de diciembre de 2013, dará inicio la primera de las dos jornadas del Trofeo Andros Andorra, segunda de las siete citas de este prestigioso campeonato francés de carreras de automóviles sobre pista de hielo, prueba organizada por el Automòbil Club d’Andorra y patrocinada por Andorra Turisme; la entidad financiera Crèdit Andorrà, siempre fiel a esta prueba automovilística internacional; y el centro comercial Hiper Pas, la cadena de supermercados de referencia en Pas de la Casa.

 

El Grandvalira Circuit está perfectamente a punto y el paddock repleto con las estructuras de los equipos participantes en el Andros Silhouette y Andros Eléctrico. Como en las últimas temporadas, el formato de la carrera andorrana del Trofeo Andros se disputará dividido en dos días, viernes y sábado, dos jornadas que en realidad componen dos carreras con puntuación independiente pero que se solaparán entre ellas, combinando la luz de día y la artificial.

 

Las carreras del Grandvalira Circuit las correrán 12 coches en la categoría Andros Silhouette, vehículos de cuatro ruedas motrices y directrices de 1.030 kg con el piloto a bordo y provistos de un motor de 6 cilindros, 3.0 litros y 340 CV con caja de 6 velocidades y neumáticos de 250 clavos. También lo harán 10 monoplazas Andros Car 04 en la categoría Andros Eléctrico, vehículos con chasis tubular provisto de un motor eléctrico de 122 CV y un par de 200 Nm, con una autonomía de utilización cercana a la media hora.

 

Los campeones Dayraut y Ferrier llegan líderes a Andorra

El equipo favorito es sin duda SAINTéLOC Racing, ya que cuenta en sus filas con el actual Campeón en título, Jean-Philippe Dayraut, al volante de un Mini Countryman con el que de momento ya lidera el Andros (163 puntos) tras la primera prueba celebrada el pasado fin de semana en Val Thorens. Dayraut precede a Jean-Baptiste Dubourg (Renault Clio III-DA Racing/151 puntos) y Franck Lagorce (Renault Clio III-DA Racing/149 puntos), el podio en la prueba inaugural de la temporada. El expiloto de F1 y habitual del Andros, Olivier Panis, es cuarto (146 puntos), mientras que la quinta plaza la ocupa Benjamin Rivière (140 puntos), ambos con los nuevos Mazda 3.

 

En el apartado Andros Eléctrico, el campeón de las dos últimas ediciones, Chistophe Ferrier (67 puntos) lidera la tabla con 1 único punto sobre Franck Lagorce (66 puntos) y 5 sobre Nathanaël Berthon (62 puntos).

 

Viernes 13: Test eléctrico de Agustín Payá

El piloto catalán Agustín Payá, campeón de las ELECTROSeries de 2012 y 2013 y reciente autor de la gesta de unir Ordino y Barcelona a bordo de un Mercedes 100% eléctrico, sin paradas ni recargas intermedias, efectuará un test con un Andros Car 04. La toma de contacto tendrá lugar el viernes a las 15.15 horas en la carpa Andros Eléctrico. Habrá una presentación técnica para todos los asistentes a cargo de técnicos de Exagon Engineering y a continuación el ensayo consistirá en 5 vueltas al circuito. Será una excelente ocasión para que este ingeniero y piloto especialista en mecánicas movidas por motores eléctricos pueda efectuar una importante valoración del vehículo.

 

Nuevos horarios Trofeo Andros Andorra 2013

 

Grandvalira Circuit, viernes, 13 de diciembre

 

De 14 a 15h – Verificaciones administrativas y técnicas

15:30 – Briefing de participantes

 

Trofeo Andros

16:35 – Ensayos libres (30’)

17:35 – Ensayos cronometrados (1h)

19:05 – 1ª manga clasificatoria-1 (1h)

20:35 – 2ª manga clasificatoria-1 (1h)

 

Trofeo Andros Eléctrico

16:15 – Ensayos libres (15’)

17:10 – 1ª manga clasificatoria (20’)

18:40 – 2ª manga clasificatoria (20’)

20:10 – 1ª carrera (20’)

 

Grandvalira Circuit, sábado, 14 de diciembre

 

Trofeo Andros

09:00 – Warm Up (20’)

09:50 – 1ª Final Élite-1 (15’)

10:35 – 2ª Final Élite-1 (15’)

11:00 – Podios carrera 1

 

16:00 – Warm Up (20’)

16:25 – 1ª manga clasificatoria-2 (1h)

17:55 – 2ª manga clasificatoria-2 (1h)

19:15 – 1ª Final Élite-2 (15’)

20:00 – 2ª Final Élite-2 (15’)

20:25 – Podio carrera 2

 

Trofeo Andros Eléctrico

09:25 – Warm Up (20’)

10:10 – 1ª manga clasificatoria (20’)

17:30 – 2ª manga clasificatoria (20’)

19:35 – 2ª carrera (20’)

20:25 – Podios del fin de semana

 

Todos los detalles sobre el Trofeo Andros 2013/2014 en www.tropheeandros.com

 

Venta de localidades

La entrada para presenciar el Trofeo Andros es gratuita y para tener acceso al paddock el precio es de 30€ para los dos días. Las localidades pueden adquirirse a las oficinas del ACA o en www.aca.ad, hasta el jueves 12 de diciembre. A partir de este día, se podrán comprar en las propias taquillas del Grandvalira Circuit.

 

 

 

 Organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra al Grandvalira Circuit i patrocinat per Andorra Turisme, Crèdit Andorrà i Hiper Pas

 

25è Trofeu Andros: Andorra, 13 i 14 de desembre

 

Andorra la Vella, 10 de desembre de 2013.– Amb l’arribada de l’hivern i fidel a la cita que durant 19 anys ha tingut al Principat d’Andorra com a única seu fixa fora del territori francès, arriba al Grandvalira Circuit el 25è Trofeu Andros, el prestigiós campionat francès de curses d’automobilisme sobre gel. Serà els dies 13 i 14 de desembre, segona de les set cites que componen el calendari de la temporada 2013-2014.

La prova està organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) i compta amb el patrocini d’Andorra Turisme; de l’entitat financera Crèdit Andorrà, sempre fidel a aquesta cita automobilística internacional, i del centre comercial Hiper Pas, la cadena de supermercats de referència al Pas de la Casa.

 

Les precipitacions de neu i les baixes temperatures que ha viscut el país i més concretament el coll d’Envalira han exigit un treball constant d’adequació de la pista gelada sobre la qual evolucionaran els cotxes, una feina molt important, ja que en el fons el que s’ha anat creant els últims dies ha estat la base “soterrada” imprescindible amb la qual el Grandvalira Circuit anirà evolucionant durant tots aquests mesos d’hivern.

 

Com en les últimes temporades, el format del Trofeu Andros d’Andorra es disputarà dividit en dos dies, divendres i dissabte. Les dues jornades en realitat representen dues curses amb puntuació independent però que coincideixen i en què es combina la llum natural diürna i l’artificial dels focus de la instal·lació del circuit.

 

25 anys, 19 a Andorra

El prestigiós Trofeu Andros compleix aquesta temporada 25 anys, 19 dels quals amb cursa al Pas de la Casa. En aquesta campanya serà la segona de les set curses puntuables de la temporada 2013-2014, que va començar els dies 7 i 8 de desembre a l’estació de Val Thorens. Després de la cita d’Andorra, el Trofeu Andros prosseguirà amb el seu atapeït calendari, ja que els dies 20 i 21 de desembre hi haurà una altra cita a França, a Alpe d’Huez. Les del Grandvalira Circuit seran les curses número 244 a 247 d’aquest ovacionat campionat que aquesta temporada inclou una llista de 12 cotxes en la categoria Andros Silhouette i 10 més en la categoria Andros elèctric.

 

L’Andros ha passat per Andorra un total de 19 vegades, 9 inicialment al vell circuit del Pas de la Casa, pista que va desaparèixer en construir-se el túnel d’Envalira, i posteriorment 10 vegades més en el Grandvalira Circuit, a la part alta del port d’Envalira. La primera edició andorrana va tenir lloc el 1994 i es va fer ininterrompudament fins al 2002 al circuit del Pas, per passar el 2003 al Grandvalira Circuit, amb una pausa el 2005, i ha seguit en aquesta localització fins als nostres dies.

 

El Grandvalira Circuit, en òptim estat

Després de l’adjudicació a l’Automòbil Club d’Andorra per part de la junta de govern del Comú d’Encamp de la concessió per a l’explotació del Grandvalira Circuit per a un període de cinc anys, l’ACA va formalitzar la renovació del contracte amb Max Mamers per a tres edicions més del Trofeu Andros. La posada en escena protocol·lària de la signatura de l’acord entre el president de l’ACA, Enric Pujal, i Max Mamers, màxim responsable de 2MO, tindrà lloc el divendres 13 de desembre al Grandvalira Circuit.

 

Imponent elenc de pilots i màquines

12 són els automòbils que participen en totes les proves de l’Andros 2013/2014 a l’apartat reservat als cotxes Silhouettes, vehicles de quatre rodes motrius i directrius de 1.030 kg amb el pilot a bord i proveïts d’un motor de 6 cilindres, 3.0 litres i 340 CV amb caixa de 6 velocitats i pneumàtics de 250 claus.

 

L’equip favorit és sens dubte SAINTéLOC Racing, que dirigeix Sébastien Chetail, ja que compta en les seves files amb l’actual campió del títol, Jean-Philippe Dayraut (núm. 1), al volant d’un Mini Countryman que comparteix amb Ludovic Gherardi. Aquest equip alinearà en realitat quatre cotxes, un altre Mini amb Bertrand Balas-Gérald Fontanel (núm. 5), un Citroën DS3 amb Olivier i Jean-Pierre Pernaut (núm. 8) i un Ford Fiesta amb Eddy Bénézet-Dominique Chianale (núm. 10).

 

Novetat aquest any és el Team Mazda France, suportat per l’importador francès i gestionat tècnicament per Sport Garage, que fa una important aposta de tres anys en el Trofeu Andros i inscriu quatre unitats Mazda 3 amb pilots molt destacats: Benjamin Rivière-Laurent Barbieri (núm. 2), Olivier Panis-Bérénice Demoustier (núm. 3), Didier Thoral-E Moinel (núm. 6) i Christian Beroujon-Philippe Marie (núm. 12).

 

DA Racing i Sodifuel Racing presenten els dos Renault Clio III, el primer equip amb dues unitats per a Andrea i Jean-Baptiste Dubourg (núm. 4) i Franck Lagorce-Lionel Daziano (núm. 7). El segon equip aporta el seu Clio III per a la parella Cyril Calmon-Guillaume Maillard (núm. 11). Tanca el grup de dotze Knapick Compétition, amb un BMW Sèrie 1 per a Hervé Knapick-Anne Sophie Lemonnier (núm. 9).

 

Andros elèctric: el futur silenciós

En l’apartat Andros elèctric deu seran els monoplaces en cursa. En aquesta llista no falta el guanyador de les dues últimes edicions, Chistophe Ferrier (núm. 6, Métropole Nice Côte d’Azur), així com altres noms importants com Franck Lagorce (núm. 3, Andros), l’únic que participa en totes dues versions de l’Andros; Nathanaël Berthon (núm. 1, Pilot), Margot Lafitte (núm. 7, Picard) i Stéphane Ortelli (núm. 5, Motul Systems), fins a les 10 unitats descrites.

 

Cal recordar que els monoplaces Andros Car 04 són una evolució dels cotxes elèctrics pensats i creats el 2007 per Max Mamers, vehicles que el 2010 ja van passar a tenir un campionat propi. Es tracta d’un xassís tubular construït per Exagon Engineering proveït d’un motor elèctric de 122 CV i un parell de 200 Nm. Són propulsió, tenen diferencial autoblocant i bateries de ió-liti que afavoreixen una autonomia d’utilització propera a la mitja hora. Equipen 350 claus i pesen 800 quilos.

 

Agustín Payá, test electritzant

El pilot català Agustín Payá, campió de les ElectroSèries de 2012 i 2013 i recentment autor de la gesta d’unir Ordino i Barcelona a bord d’un Mercedes 100% elèctric sense parades ni recàrregues intermèdies, efectuarà un test amb un Andros Car 04, una excel·lent ocasió perquè aquest enginyer i pilot especialista en mecàniques mogudes per motors elèctrics pugui efectuar una important valoració del vehicle.

 

Horaris Trofeu Andros Andorra 2013

 

Divendres, 13 de desembre

 

De 14 a 15 h – Verificacions administratives i tècniques

15.30 h – Briefing de participants

 

Trofeu Andros

16.35 h – Entrenaments lliures (30’)

17.35 h – Entrenaments cronometrats (1 h)

19.05 h – 1a mànega classificatòria (1 h)

20.35 h – 2a mànega classificatòria (1 h)

 

Trofeu Andros Elèctric

16.15 h – Entrenaments lliures (15’)

17.10 h – 1a mànega classificatòria (20’)

18.40 h – 2a mànega classificatòria (20’)

20.10 h – 1a cursa (20’)

 

Dissabte, 14 de desembre

 

Trofeu Andros

11.00 h – Warm Up (20’)

11.50 h – 1a Final Elit Sup 1 (15’)

12.35 h – 2a Final Elit Sup 1 (15’)

13.00 h – Podis cursa 1

 

16.00 h – Warm Up (20’)

16.25 h – 1a Final Elit Sup 2 (1h)

17.55 h – 2a Final Elit Sup 1 (1h)

19.15 h – 1a Final Elit Sup 2 (15’)

20.00 h – 2a Final Elit Sup 2 (15’)

20.25 h – Podi cursa 2

 

Trofeu Andros Elèctric

11.25 h – Warm Up (20’)

12.10 h – 1a mànega classificatòria (20’)

17.30 h – 2a mànega classificatòria (20’)

19.35 h – 2a cursa (20’)

20.25 h – Podis del cap de setmana

 

Tots els detalls d’inscripció, horaris i característiques del Trofeu Andros 2013-2014 es poden consultar a www.tropheeandros.com.

 

Les classificacions després de la primera cursa a Val Thorens es poden consultar en aquest enllaç: http://www.tropheeandros.com/index.php/la-course/classement-general/classt-general-trophee-andros.html

 

Trofeu Andros 2013/2014. Calendari

 

Val Thorens (Savoia)                                               Dissabte 7 i diumenge 8 de desembre de 2013

Andorra (Principat d’Andorra)                                 Divendres 13 i dissabte 14 de desembre de 2013

Alpe d’Huez (Isère)                                                   Divendres 20 i dissabte 21 de desembre de 2013

Isola 2000 (Alps Marítims)                                                     Divendres 10 i dissabte 11 de gener de 2014

Saint-Dié-des-Vosges (Vosgos)                           Dissabte 18 de gener de 2014

Lans-en-Vercors (Isère)                                          Divendres 24 i dissabte 25 de gener de 2014

Clermont Ferrand/Super Besse (Puy de Dôme) Dissabte 1 de febrer de 2014

 

Venda de localitats

 

L’entrada per presenciar el Trofeu Andros és gratuïta i per tenir accés al pàdoc el preu és de 30 €. Les localitats poden adquirir-se a les oficines de l’ACA o al web www.aca.ad, fins al dijous 12 de desembre. A partir d’aquest dia, es podran comprar a les mateixes taquilles del Grandvalira Circuit. Per a la reserva d’entrades, cal posar-se en contacte amb l’Automòbil Club d’Andorra al telèfon +376 803 400 o a l’adreça aca@andorra.ad.

 

 

 

Organizado por el Automòbil Club d’Andorra en el Grandvalira Circuit y patrocinado por Andorra Turisme, Crèdit Andorrà e Hiper Pas

 

25º Trofeo Andros: Andorra, 13 y 14 de diciembre 

 

Con la llegada del invierno y fiel a la cita que durante 19 años ha tenido al Principado de Andorra como única sede fija fuera del territorio francés, llega al Grandvalira Circuit el 25º Trofeo Andros, el prestigioso campeonato francés de carreras de automóviles sobre pista de hielo. Será los días 13 y 14 de diciembre en la que será segunda de las siete citas que componen el calendario de la temporada 2013/2014.

 

La prueba está organizada por el ACA y cuenta con el patrocinio de Andorra Turisme; de la entidad financiera Crèdit Andorrà, siempre fiel a esta prueba automovilística internacional; y del centro comercial Hiper Pas, la cadena de supermercados de referencia en Pas de la Casa.

 

Las precipitaciones de nieve y las bajas temperaturas que ha vivido el país y más concretamente el Coll d’Envalira ha exigido un trabajo constante de adecuación de la pista helada con la que evolucionarán los coches, un trabajo muy importante ya que en el fondo lo que se ha ido creando los últimos días ha sido la base “sepultada” imprescindible con la que el Grandvalira Circuit irá evolucionando durante todos estos meses de invierno.

 

Como en las últimas temporadas, el formato del Trofeo Andros de Andorra se disputará dividido en dos días, viernes y sábado, dos jornadas que en realidad componen dos carreras con puntuación independiente pero que se solaparán entre ellas, combinando en ambas jornadas la luz natural diurna y la artificial de los focos de la instalación del circuito.

 

25 años, 19 en Andorra

Este prestigioso Trofeo Andros cumple esta temporada 25 años, 19 de los cuales con carrera en Pas de la Casa. Este año será la segunda de las siete carreras puntuables de la temporada 2013/2014 que habrá empezado los días 7 y 8 de diciembre en la estación de Val Thorens. Tras la cita de Andorra, el Trofeo Andros proseguiría con su apretado calendario ya que los días 20 y 21 de diciembre estará de nuevo en Francia, en Alpe d’Huez. Las del Grandvalira Circuit serán la carreras número 244 a 247 de este ovacionado campeonato que esta temporada contempla una lista de 12 coches en la categoría Andros Silhouette y otros 10 en la categoría Andros eléctrico.

 

El Andros ha recabado en Andorra un total de 19 veces, 9 de ellos inicialmente en el viejo circuito de Pas de la Casa, pista que desapareció al construirse el Túnel d’Envalira, y posteriormente otras 10 veces en el Grandvalira Circuit, en lo alto del Port d’Envalira. La primera edición andorrana tuvo lugar en 1994 y se hizo ininterrumpidamente hasta 2002 en el circuito del Pas, para pasar en 2003 al Grandvalira Circuit, con una pausa en 2005, siguiendo en dicha localización hasta nuestros días.

 

Grandvalira Circuit en óptimo estado

Tras la adjudicación al Automòbil Club d’Andorra por parte de la junta de gobierno del Comú d’Encamp de la concesión para la explotación del Grandvalira Circuit por un periodo de cinco años, el ACA formalizó la renovación del contrato con Max Mamers para otras tres ediciones del Trofeo Andros. La puesta en escena protocolaria de la firma del acuerdo entre el presidente del ACA, Enric Pujal, y Max Mamers, máximo responsable de 2MO, tendrá lugar el viernes 13 de diciembre en el Grandvalira Circuit.

 

La prueba cuenta con el patrocinio de Andorra Turisme; de la entidad financiera Crèdit Andorrà, siempre fiel a esta prueba automovilística internacional; y del centro comercial Hiper Pas, la cadena de supermercados de referencia en Pas de la Casa.

 

Imponente elenco de pilotos y máquinas

12 son los coches que participan en todas las pruebas del Andros 2013/2014 en el apartado reservado a los coches Silhouettes, vehículos de cuatro ruedas motrices y directrices de 1.030 kg con el piloto a bordo y provistos de un motor de 6 cilindros, 3.0 litros y 340 CV con caja de 6 velocidades y neumáticos de 250 clavos.

 

El equipo favorito es sin duda SAINTéLOC Racing, que dirige Sébastien Chetail, ya que cuenta en sus filas con el actual Campeón en título, Jean-Philippe Dayraut (nº 1), al volante de un Mini Countryman que comparte con Ludovic Gherardi. Este equipo alineará en realidad cuatro coches, otro Mini para Bertrand Balas-Gérald Fontanel (nº 5), un Citroën DS3 para Olivier y Jean-Pierre Pernaut (nº 8) y un Ford Fiesta para Eddy Bénézet-Dominique Chianale (nº 10).

 

Novedad este año es el Team Mazda France, soportado por el importador francés y gestionado técnicamente por Sport Garage, que hace una importante apuesta de tres años en el Trofeo Andros e inscribe a cuatro unidades Mazda 3 con pilotos muy destacados: Benjamin Rivière-Laurent Barbieri (nº 2), Olivier Panis-Bérénice Demoustier (nº 3), Didier Thoral-E Moinel (nº 6) y Christian Beroujon-Philippe Marie (nº 12).

 

DA Racing y Sodifuel Racing presentan ambos Renault Clio III, el primer equipo con dos unidades para Andrea y Jean-Baptiste Dubourg (nº 4) y Franck Lagorce-Lionel Daziano (nº 7). El segundo equipo aporta su Clio III para la pareja Cyril Calmon-Guillaume Maillard (nº 11). Cierra el grupo de doce, Knapick Compétition, con un BMW Serie 1 para Hervé Knapick-Anne Sophie Lemonnier (nº 9).

 

Andros eléctrico: el futuro silencioso

En el apartado Andros eléctrico diez serán los monoplazas en carrera. En esta lista no falta el ganador de las dos últimas ediciones, Chistophe Ferrier (nº 6, Métropole Nice Côte d’Azur), así como otros nombres importantes como Franck Lagorce (nº 3, Andros), el único que participa en ambas versiones del Andros, así como Nathanaël Berthon (nº 1, Pilot), Margot Lafitte (nº 7, Picard), Stéphane Ortelli (nº 5, Motul Systems) hasta las 10 unidades descritas.

 

Hay que recordar que los monoplazas Andros Car 04 son una evolución de los coches eléctricos pensados y creados en 2007 por Max Mamers, vehículos que en 2010 pasaron ya a tener un campeonato propio. Se trata de un chasis tubular construido por Exagon Engineering provisto de un motor eléctrico de 122 CV y un par de 200 Nm. Son propulsión, tienen diferencial autoblocante y baterías de ion-litio que favorecen una autonomía de utilización cercana a la media hora. Equipan 350 clavos y pesan 800 kilos.

 

Agustín Payá, test electrizante

El piloto catalán Agustín Payá, campeón de las ElectroSeries de 2012 y 2013 y recientemente autor de la gesta de unir Ordino y Barcelona a bordo de un Mercedes 100% eléctrico, sin paradas ni recargas intermedias, efectuará un test con un Andros Car 04, una excelente ocasión para que este ingeniero y piloto especialista con mecánicas movidas por motores eléctricos pueda efectuar una importante valoración del vehículo.

 

Horarios Trofeo Andros Andorra 2013

 

Viernes, 13 de diciembre

 

De 14 a 15h – Verificaciones administrativas y técnicas

15:30 – Briefing de participantes

 

Trofeo Andros

16:35 – Ensayos libres (30’)

17:35 – Ensayos cronometrados (1h)

19:05 – 1ª manga clasificatoria (1h)

20:35 – 2ª manga clasificatoria (1h)

Trofeo Andros Eléctrico

16:15 – Ensayos libres (15’)

17:10 – 1ª manga clasificatoria (20’)

18:40 – 2ª manga clasificatoria (20’)

20:10 – 1ª carrera (20’)

 

Sábado, 14 de diciembre

 

Trofeo Andros

11:00 – Warm up (20’)

11:50 – 1ª Final Élite Sup 1 (15’)

12:35 – 2ª Final Élite Sup 1 (15’)

13:00 – Podios carrera 1

 

16:00 – Warm Up (20’)

16:25 – 1ª Final Élite Sup 2 (1h)

17:55 – 2ª Final Élite Sup 1 (1h)

19:15 – 1ª Final Élite Sup 2 (15’)

20:00 – 2ª Final Élite Sup 2 (15’)

20:25 – Podio carrera 2

 

Trofeo Andros Eléctrico

11:25 – Warm Up (20’)

12:10 – 1ª manga clasificatoria (20’)

17:30 – 2ª manga clasificatoria (20’)

19:35 – 2ª carrera (20’)

20:25 – Podios del fin de semana

 

Todos los detalles de inscripción, horarios y características del Trofeo Andros 2013/2014 pueden consultarse en www.tropheeandros.com.

 

Las clasificaciones tras la primera prueba en Val Thorens pueden consultar-se en este link: http://www.tropheeandros.com/index.php/la-course/classement-general/classt-general-trophee-andros.html

Trofeo Andros 2013/2014. Calendario

 

Val Thorens (Savoya)                                                       Sábado 7 y domingo 8 de diciembre de 2013

Andorra (Principat d’Andorra)                                         Viernes 13 y sábado 14 de diciembre de 2013

Alpe d’Huez (Isère)                                                           Viernes 20 y sábado 21 de diciembre de 2013

Isola 2000 (Alpes Marítimos)                                          Viernes 10 y sábado 11 de enero de 2014

Saint-Dié-des-Vosges (Vosgos)                                    Sábado 18 de enero de 2014

Lans-en-Vercors (Isère)                                                  Viernes 24 y sábado 25 de enero de 2014

Clermont Ferrand/Super Besse (Puy de Dôme)        Sábado 1 de febrero de 2014

 

Venta de localidades

 

La entrada para presenciar el Trofeo Andros es gratuita y para tener acceso al pàdoc el precio es de 30€. Las localidades pueden adquirirse a las oficinas del ACA o al web www.aca.ad, hasta el jueves 12 de diciembre. A partir de este día, se podrán comprar en las propias taquillas del Grandvalira Circuit. Para la reserva de entradas, hay que ponerse en contacto con el Automóvil Club de Andorra al teléfono +376 803 400 o en la dirección aca@andorra.ad.a


El 13 i 14 de desembre, en el Grandvalira Circuit

 

Andorra celebrarà els 25 anys del Trofeu Andros

 

Andorra la Vella, 2 de desembre de 2013.– El prestigiós Trofeu Andros de curses sobre gel compleix, aquesta temporada, 25 anys. El segon dels set mitings que conformaran aquesta especial edició tindrà lloc com és sabut a Andorra, en el Coll d’Envalira on se situa el Grandvalira Circuit, els dies 13 i 14 de desembre. Serà la cita número 241 d’aquest ovacionat campionat, en el qual Andorra porta 19 anys formant part del calendari.

 

Un any més, la prova veurà en pista els atractius Silhouettes conduïts per renombrats pilots i els silenciosos i ecològics Andros Car 04 Electric, que fan el seu propi campionat conformant una doble oferta amb igual importància i pes en aquest esdeveniment internacional fomentat per l’organitzador, 2M0.

 

Imponent elenc, amb el campió Dayraut defensant el número 1

12 seran els cotxes que prendran part de forma oficial en l’apartat reservat als cotxes Silhouettes, amb la formació SAINTéLOC Racing partint amb l’etiqueta de favorit en comptar a les seves files amb un Mini Countryman que pilotarà el Campió de l’última edició, Jean-Philippe Dayraut (núm 1). Aquest equip alinearà en realitat dos Mini, amb la segona unitat pilotada per Bertrand Balas-Gérald Fontanel (núm 5), així com un Citroën DS3 per a Olivier i Jean-Pierre Pernaut (núm 8), i un Ford Fiesta que faran evolucionar Eddy Bénézet-Dominique Chianale (núm 10).

 

El Team Mazda France, suportat per l’importador francès i gestionat tècnicament per Sport Garage, fa tota una aposta de tres anys en l’Andros i inscriu a quatre unitats Mazda 3 amb pilots destacats: Benjamin Rivière-Laurent Barbieri (núm 2), Olivier Panis-Bérénice Demoustier (núm 3), Didier Thoral (núm 6) i Christian Beroujon-Philippe Marie (núm 10).

 

DA Racing i Sodifuel Racing presenten tots dos Renault Clio III, el primer amb dos cotxes per a pilots com Franck Lagorce-Lionel Daziano (núm 7) i Andrea i Jean-Baptiste Dubourg (núm 4). El segon equip alinea a la parella Cyril Calmon-Alain Gaunot (núm 11). Tanca el grup de dotze Knapick Compétition, amb un BMW Sèrie 1 per Hervé Knapick-Anne Sophie Lemonnier (núm 9).

 

En l’apartat elèctric, amb deu monoplaces en lliça, no faltarà el guanyador de les dues últimes edicions, Chistophe Ferrier (Métropole Nice Côte d’Azur), així com altres noms importants com Nathanaël Berthon (Pilot), Margot Lafitte (Picard), el propi Lagorce (Andros), que com l’any passat prendrà part en tots dos certàmens, Stéphane Ortelli (Motul systems) i un llarg etcètera.

 

Divendres, 13 de desembre

 

De 14 a 15h, verificacions administratives i tècniques, amb brifing a les 15.30

 

Trofeu Andros

16.35 - Assajos lliures (30’)

17.35 - Assajos cronometrats (1h)

19.05 - 1a màniga classificatòria (1h)

20.35 - 2a màniga classificatòria (1h)

 

Trofeu Andros Elèctric

16.15 - Assajos lliures (30’)

17.10 - 1ª màniga classificatòria (20’)

18.40 - 2ª màniga classificatòria (20’)

20.10 - 1ª carrera (20’)

 

Dissabte, 14 de desembre

 

Trofeu Andros

11.00 - Warm up (20’)

11.50 - 1a Final Elit Sup 1 (15’)

12.35 - 2a Final Elit Sup 1 (15’)

13.00 - Podi cursa 1

 

16.00 - Warm Up

16.25 - 1a Final Elit Sup 2 (1h)

17.55 - 2a Final Elit Sup 1 (1h)

19.15 - 1a Final Elit Sup 2 (15’)

20.00 - 1a Final Elit Sup 2 (15’)

20.25 - Podi cursa 2

 

Trofeu Andros Elèctric

11.25 - Warm Up (20’)

12.10 - 1a màniga classificatòria (20’)

17.30 - 2a màniga classificatòria (20’)

19.35 - 2a cursa (20’)

 

La prova, organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra, compta amb el patrocini d’Andorra Turisme; l’entitat financera Crèdit Andorrà, sempre fidel a aquesta prova automobilística internacional; i el centre comercial Híper Pas la cadena de supermercats de referència al Pas de la Casa.

 

Tots els detalls d’inscripció, horaris i característiques de la campanya es poden consultar en www.tropheeandros.com.

 

 

 

 

El 13 y 14 de diciembre, en el Grandvalira Circuit

 

Andorra celebrará los 25 años del Trofeo Andros

 

Andorra la Vella, 2 de diciembre de 2013.– El prestigioso Trofeo Andros de carreras sobre hielo cumple, esta temporada, 25 años. El segundo de los siete meetings que conformarán esta especial edición tendrá lugar como es sabido en Andorra, en el Coll d’Envalira donde se ubica el Grandvalira Circuit, los días 13 y 14 de diciembre. Será la cita número 241 de este ovacionado campeonato, en el que Andorra lleva 19 años formando parte del calendario.

 

Un año más, la prueba verá en pista los atractivos Silhouettes conducidos por renombrados pilotos y los silenciosos y ecológicos Andros Car 04 Electric, que hacen su propio campeonato conformando una doble oferta con igual importancia y peso en este evento internacional fomentado por el organizador, 2M0.

 

Imponente elenco, con el campeón Dayraut defendiendo el nº 1

12 serán los coches que tomarán parte de forma oficial en el apartado reservado a los coches Silhouettes, con la formación SAINTéLOC Racing partiendo con el marchamo de favorito al contar en sus filas con un Mini Countryman que pilotará el Campeón de la última edición, Jean-Philippe Dayraut (nº 1). Este equipo alineará en realidad dos Mini, con la segunda unidad pilotada por Bertrand Balas-Gérald Fontanel (nº 5), así como un Citroën DS3 para Olivier y Jean-Pierre Pernaut (nº 8), y un Ford Fiesta que harán evolucionar Eddy Bénézet-Dominique Chianale (nº 10).

 

El Team Mazda France, soportado por el importador francés y gestionado técnicamente por Sport Garage, hace toda una apuesta de tres años en el Andros e inscribe a cuatro unidades Mazda 3 con pilotos destacados: Benjamin Rivière-Laurent Barbieri (nº 2), Olivier Panis-Bérénice Demoustier (nº 3), Didier Thoral (nº 6) y Christian Beroujon-Philippe Marie (nº 10).

 

DA Racing y Sodifuel Racing presentan ambos Renault Clio III, el primero con dos coches para pilotos como Franck Lagorce-Lionel Daziano (nº 7) y Andrea y Jean-Baptiste Dubourg (nº 4). El segundo equipo alinea a la pareja Cyril Calmon-Alain Gaunot (nº 11). Cierra el grupo de doce Knapick Compétition, con un BMW Serie 1 para Hervé Knapick-Anne Sophie Lemonnier (nº 9).

 

En el apartado eléctrico, con diez monoplazas en liza, no faltará el ganador de las dos últimas ediciones, Chistophe Ferrier (Métropole Nice Côte d’Azur), así como otros nombres importantes como Nathanaël Berthon (Pilot), Margot Lafitte (Picard), el propio Lagorce (Andros), que como el año pasado tomará parte en ambos certámenes, Stéphane Ortelli (Motul systems) y un largo etcétera.

 

Viernes, 13 de diciembre

 

De 14 a 15h, verificaciones administrativas y técnicas, con briefing a las 15.30

 

Trofeo Andros

16.35 - Ensayos libres (30’)

17.35 - Ensayos cronometrados (1h)

19.05 - 1ª manga clasificatoria (1h)

20.35 - 2ª manga clasificatoria (1h)

 

Trofeo Andros Eléctrico

16.15 - Ensayos libres (30’)

17.10 - 1ª manga clasificatoria (20’)

18.40 - 2ª manga clasificatoria (20’)

20.10 - 1ª carrera (20’)

 

Sábado, 14 de diciembre

 

Trofeo Andros

11.00 - Warm up (20’)

11.50 - 1ª Final Élite Sup 1 (15’)

12.35 - 2ª Final Élite Sup 1 (15’)

13.00 - Podio carrera 1

 

16.00 - Warm Up

16.25 - 1ª Final Élite Sup 2 (1h)

17.55 - 2ª Final Élite Sup 1 (1h)

19.15 - 1ª Final Élite Sup 2 (15’)

20.00 - 1ª Final Élite Sup 2 (15’)

20.25 - Podio carrera 2

 

Trofeo Andros Eléctrico

11.25 - Warm Up (20’)

12.10 - 1ª manga clasificatoria (20’)

17.30 - 2ª manga clasificatoria (20’)

19.35 - 2ª carrera (20’)

 

La prueba, organizada por el Automòbil Club d’Andorra, cuenta con el patrocinio de Andorra Turisme; la entidad financiera Crèdit Andorrà, siempre fiel a esta prueba automovilística internacional; y el centro comercial Híper Pas la cadena de supermercados de referencia en Pas de la Casa.

 

Todos los detalles de inscripción, horarios y características de la campaña se pueden consultar en www.tropheeandros.com

 

 
Video Trofeu Andros Andorra

 

 

 

 

Trofeu Andros 2013
VIDEO_2009
 
 
 
Avís legal
Contacta'ns
Accès