Segueix-nos al Facebook   Segueix-nos al Twitter
 

Trofeu Andros

El Trophée Andros un any més en el Circuit Andorra. Serà la 22a edició consecutiva

Els motards Àlex Antor, Xavi España i Dani Fontanet representants andorrans en la AVM Cup.
D’ençà que l’any 1995 visités per primera vegada Andorra, el Trophé Andros s’ha mantingut fidel a la tradició i no ha faltat ni un sol hivern la seva visita als Pirineus per disputar l’únic meeting que es disputa fora de territori francès i en concret en la serralada muntanyenca esmentada.
L’edició 2016-17 de la competició més prestigiosa de pilotatge sobre gel repetirà la visita. En concret les categories Elite, Elite Pro, ENEDIS (vehicles elèctrics) i el trofeu motociclista AMV Cup disputaran la segona cita del seu calendari (de les set previstes) després de debutar el cap de setmana passat a ValThorens.

La presentació del meeting Trophée Andros - Andorra es va dur a terme a la seu de Crèdit Andorrà d’Andorra la Vella. El Sr. Joan R. Mas, representant de l’entitat bancària, va iniciar l’acte presentant als ponents que l’acompanyaven en l’esmentada presentació: els Srs. Enric Torres (Andorra Turisme), Antonio Cañabate (Hiper Pas) i Antoni Sasplugas (Automòbil Club).
A continuació va posar l’accent en el compromís que manté Crèdit Andorrà amb els esdeveniments de neu que, segons les seves paraules, són: Són una excel·lent projecció d’Andorra a l’àmbit internacional.

Per la seva banda el Sr. Enric Torres, també va destacar el gran seguiment que té l’Andros a França, i va afegir: Sens dubte les imatges que s’emeten en els mitjans de comunicació francesos són de gran ajuda per promocionar Andorra a França.

El Sr Antonio Cañabate va voler destacar el compromís de Hiper Pas amb el Trofeu Andros, aquestes van ser les seves paraules: És la 22a edició de l’Andros a Andorra i Hiper Pas hi col·labora des de la primera vegada que aquest certamen va visitar Andorra l’any 1995. A més aquest any els pilots i alguns dels cotxes també estaran al centre del Pas de la Casa, concretament el dissabte a partir de les 11.30 hores, perquè els turistes en general tinguin l’ocasió de veure de a prop aquests prototips i puguin demanar un autògraf als pilots que competeixen.

Finalment va prendre la paraula el Sr. Antoni Sasplugas que, en primer lloc, va tenir paraules d’agraïment per als col·laboradors que fan possible la celebració del meeting: Sense la seva ajuda seria impossible organitzar l’esdeveniment. Va argumentar els canvis horaris de la present edició de l’Andros amb aquestes paraules: Fent horaris de tard - nit ens assegurem sortir en directe en les retransmissions que es fan de l’Andros. I no va dubtar a afirmar que aquesta prova del campionat de major prestigi de pilotatge sobre gel és: La gran prova, per la seva repercussió mediàtica, que podem organitzar amb els mitjans que disposem a Andorra.

Quant a les instal·lacions del Circuit Andorra va comentar que: La pista està en perfecte estat, els organitzadors de l’Andros volen un gruix màxim de 15 cm, de gel i no els importa competir sobre asfalt en el cas que la climatologia i el pas dels cotxes eliminin l’esmentada capa gelada.

Quant als participants també va ser molt explícit: Estaran els de sempre, això vol dir que tindrem als grans especialistes que any rere any aconsegueixen el volant de les marques oficials que s’involucren en el campionat. Malauradament, no tindrem representants d’Andorra en les categories de cotxes però sí els hi haurà en la AMV Cup. Els dos wild-cards disponibles han estat per Xavi España i Dani Fontanet mentre que Àlex Antor també ha aconseguit estar en la llista d’inscrits de la prova del Pas de la Casa.

Va tancar l’acte el Sr. Mas desitjant sort als organitzadors i fent una crida als afeccionats perquè es desplacin al Pas de la Casa els proxims dies 10 i 11, divendres i dissabte, per seguir en directe les evolucions dels millors especialistes europeus del pilotatge sobre gel.

Així doncs la mànega andorrana del Trophée Andros 2016-17 està llançada, amb el patrocini de Crèdit Andorrà, Andorra Turisme i Hiper Pas a més de la doble funció de l’Automòbil Club, com a organitzador i patrocinador, s’espera seguir pujant el llistó quant a qualitat organitzativa d’un meeting en el qual s’esperen uns 3500 espectadors in-situ a l’escenari de la prova i un nombre molt superior que ho seguiran per la TV i xarxes socials en general.


El Trofeu Andros segueix fidel al Circuit Andorra Pas de la Casa

L’Automòbil Club, organitzador i patrocinador de l’esdeveniment, comptarà amb el suport de Crèdit Andorrà, Hiper Pas i Andorra Turisme

La 28a edició del Trofeu Andros no faltarà a la seva cita amb Andorra la segona setmana de Desembre. A partir del dimarts dia 6, la logística dels organitzadors i dels equips que disputaran les diferents competicions, se situaran en els paddock d’un traçat que, els responsables de l’Automòbil Club tindran en condicions immillorables perquè es puguin instal·lar amb comoditat.

L’activitat en la pista gelada s’iniciarà a les 17 hores del divendres dia 9, a partir d’aquest instant es disputaran la primera prova del meeting d’Andorra, des d’entrenaments lliures als podis finals. A partir de les 15.45 hores del dissabte dia 10, es correrà la segona de les proves previstes al programa del Trofeu Andros 2017 a Andorra. Així doncs, la novetat en el Circuit Andorra Pas de la Casa serà que les dues carreres del cap de setmana es disputaran en franja horària de tarda.

El calendari del Trofeu Andros tindrà 7 meeting (13 carreres), de les quals l’única que es disputarà als Pirineus serà, un any més, a Andorra. Els equips ja vindran rodats a la pista situada al Port d’Envalira. Una setmana abans, a Val Thorens, s’haurà iniciat el certamen de major prestigi del pilotatge sobre gel.

A la cita d’Andorra, els afeccionats que decideixin acudir a l’escenari de la prova, podran gaudir de les evolucions dels vehicles del Ansdros (Silhouettes), vehicles elèctrics que disputaran el ENEDIS Trophée Andros Electrique i els motards que tornaran a protagonitzar les espectaculars mànigues del AMV Cup.
Els kart cross pilotats per les fèmines del trofeu, aquesta vegada no competiran en el gel de la pista andorrana.

En l’aspecte purament competitiu, es pot avançar que marques com Mazda (Lagorce-Ortelli)  i Audi han confirmat la seva partició a l’Andros 2017. El pilot de Tolosa de Llenguadoc, Jean Philippe Dayraut, varies vegades  guanyador a Andorra, ho tornara a intentar al volant d’un BMW.
En el campionat de vehicles elèctrics, cal destacar la tornada de Nicolas Prost que disputarà parcialment el certamen i una de les proves escollides serà la del Circuit Andorra.

Crèdit Andorrà, Hiper Pas i Andorra Turisme seguiran tenint protagonisme en el Trofeu Andros. El seu suport, en forma de patrocini, és imprescindible perquè l’Automòbil Club pugui dur a terme la doble tasca de patrocinador i organitzador de la prova de Max Mamers en el Circuit Andorra Pas de la Casa.


El Trofeu Andros arriba puntual a la seva cita amb el Circuit Andorra

Un any més, Crèdit Andorrà, Hiper Pas i Andorra Turisme mantenen el seu compromís amb la prova del Automòbil Club.
Des de l’any 1995, la segona setmana de desembre el Pas de la Casa registra un aspecte atípic. La logística dels organitzadors i participants del Trofeu Andros arriba a la localitat andorrana amb l’objectiu de preparar i disputar un dels espectacles que centra l’atenció dels aficionats a la fase final de la temporada.
Aquest any no serà una excepció, els dies 9 i 10 del proper mes de desembre les instal·lacions del Circuit Andorra seran l’escenari en el qual se situaran les esmentades logístiques, després d’haver disputat una setmana abans la primera de les proves del calendari 2017 de la competició de major prestigi del pilotatge sobre gel, a l’estació de Val Thorens.

Les dues jornades que els organitzadors proposaran als presents al traçat andorrà seran denses i espectaculars.

Els aficionats que es desplacin al Circuit Andorra podran gaudir d’aquest espectacle, a més de fer una passejada pels pàdoc del traçat andorrà, on estaran situats els vehicles, per un preu de 30 euros l'entrada al pàdoc per els dos dies i 10€ per la jornada de dissabte.


Vídeo Trofeu Andros 2013-2014


Video Trofeu Andros Andorra

 


________________________________________________________________________________________
VIDEO_2009

 
 
 
Avís legal
Contacta'ns
Accès